15 јули, 2020

Британската пејачка, 31-годишната Адел, никогаш не ја криела својата љубов кон групата “Spice Girls”. 
Оваа сабота, како и другите навивачи, уживаше на концерт на стадионот Вембли. Не го криеше својот ентузијазам на социјалните медиуми, па објави фотографии и фотографии, со што го одбележа овој одличен момент. 
Во едно интервју, Адел признала дека овие пет девојки многу влијаеле на нејзината кариера.
„Последниот пат кога ги гледав во живо беше пред 21 година! Денес, со моите најблиски, плачев, се смеев, врескав, танцував, правев спомени и повторно се заљубив, исто како што правев кога имав десет години. 
Не е тајна колку ги сакам и колку ме инспирираа и мотивираа постојано да гледам пред себе и да не се свртам. Се опијанив со девојчиња и не можам да верувам колку сум среќна. Ви благодарам за сето она што го доживеав, без вас не би била овде каде сум. Ве сакам“, ја отвори душата на социјалните мрежи  Адел.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Adel се напи со Spice Girls
Горе