15 јули, 2020

Веќе подолго време, Анџелина Џоли се обидува да се прикаже себеси во очите на јавноста како идеална мајка која се истакнува со шест деца, и покрај изјавата на нејзиниот поранешен сопруг Бред Пит дека не е така.

Таа, наводно, ги едуцира децата на свој начин, за што смета дека има позитивен ефект врз нивното созревање и раст и  како што изјави, нејзината примарна цел на образованието е нејзина домашна задача и истот поттикнува почит и љубов кон сите живи суштества.

Некогаш изјавила дека секоја вечер пее приспивни песни со различни гласови за да ги забавува. Но, дадилката која работела за Анџелина и останувала со нив 24 часа на ден, открила за списанието ОК дека работите се сосема различни зад затворените врати.

„Таа е мајка која е многу отсутна поради нејзините секојдневни проблеми и кариера, не посегнува по децата и е рецепт за неуспех“, рече дадилката во интервју, додавајќи дека Анџелина не може да ги задржи своите деца и дека тие се целосно надвор од контрола. 
 Особено откако се разведе од Бред во 2016 годинa.
 „Анџелина мисли дека е модерна мајка затоа што ги третира како возрасни. Но, вистината е дека на децата им треба од време на време опомена за да можат да разликуваат правилно од погрешно. Анџелина создава повеќе проблеми отколку што прави добро“, рече дадилката.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Дадилката го откри вистинското лице на Анџелина Џоли кога е со своите деца
Горе