31 мај, 2020

 Во октомври минатата година, Селма Блер на Инстаграм откри дека има мултиплекс склероза. „Понекогаш паѓам. Ми се испуштаат работи од рацете. Моето сеќавање е во магла. А мојата лева страна бара насоки од скршен GPS“, напиша актерката.

„Но, одиме напред“. Откако ја објави дијагнозата, таа за прв пат се појави на црвениот тепих.

Застана пред камерата на забавата Vanity Faira облечена во “Ралф и Русо” со помош на бастун. Блер се скрши, преплавена од емоции. „Ми требаше многу за да дојдам тука“, рече таа. Фотографите ја поздравија со аплауз.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Емотивно појавување на Selma Blair на црвениот тепих
Горе