Ќерката на Џенифер Лопез и Марк Ентони е идната ѕвезда!

4 јуни, 2019
ј

Ќерката Џенифер Лопез и Марк Ентони, 11-годишната Ема, ги „разгори“ социјалните мрежи изведувајќи ја песната „If i ain’t got you“ од пејачката Алиша Кис. Малата Ема има од кого го да наследи талентот, бидејќи и нејзиниот татко, Марк Ентони е музичар.

Откако го слушнаа ова, сите се сигурни дека девојката ќе ги надмине родителите со музичката кариера што и следи.