Мег Рајан: Париз без француски бакнеж

22 мај, 2019
мег1

Дека Париз и е еден од омилените градови, американската актерка Мег Рајан (57) тоа потврдува со честите посети на француската метропола.

Во градот на љубовта, каде што го смимаше филмот „Француски бакнеж“, Холивудската русокоса беше една од само 350-те гости од целиот свет на 350-тата гала вечера која традиционално беше организирана од познатата Париска опера.