17 јули, 2019

Радио

Холивудската ѕвезда Halle Berry неодамна беше фотографирана пред својот дом во Лос Анџелес, во сосема опуштена комбинација.

Во војничките тренерки изгледа многу поинаку отколку на првата фотографија.

И важно е ова да го пренесеме, за да останатите жени се уверат  дека холивудските ѕвезди имаат две лица, едно гламурозно, а другото е поблиску до „ она обичното“, но мораме да признаеме дека не е ништо помалку убаво и привлечно.

Јавните личности, како и секоја друга жена, имаат право да се опуштат.

Остави коментар

Почетна // Забава // Не би ја препознале: Познатата актерка е фотографирана пред својот дом во Лос Анџелес, а нејзиниот изглед многумина ги шокираше!
Горе