29 јануари, 2020

Радио

Анџелина Џоли (43) истакна дека постои можност да се кандидира на претседателските избори во САД во 2020. година, како и дека не ја исклучува кариерата во политиката. Во интервјуто за BBC Радио 4, таа кажа дека пред 20 години  би се смеела на вакво нешто, но денес, таа „навистина не знае“ и дека работите се промениле, па секогаш вели дека „ќе оди таму каде што е потребна“ .

„Не знам дали сум вистинска личност за светот на политиката. Се шегував дека не знам дали имам уште некои валкани тајни, па затоа сум отворена за се. Јас искрено ќе сторам сé што можам и  мислам дека ќе донесам некаква промена, а сега можам да работам за ОН и директно со луѓе на кои им е потребна помош“, рече таа и додаде:

„Работам со владата, армијата, генерално сум во една навистина интересна позиција во која можам да направам многу. Значи, за сега, ќе седам мирно“, заклучи актерката.

Остави коментар

Почетна // Забава // Претседателка на Америка: Angelina Jolie не ја исклучува можноста да се кандидира на следните избори
Горе