16 јули, 2019

Радио

„Guava Island“ пристигнува на големото платно.

„Guava Island“ е тропски трилер за локален музичар кој е основач на музички фестивал. Се уште не се знае многу за филмот, но се знае дека станува збор за заеднички проект на Ријана и Доналд Гловер, познат и под уметничкото име Childish Gambino.

„Навистина сум среќен што имам можност да презентирам нешто што доаѓа во вистинско време и претставува универзална тема“, рече Доналд. „Помеѓу Ријана и луѓето во Куба, ова е еден од моите омилени проекти на кои некогаш сум работел”. Летиша Рајт и Нонсо Анози исто така се ѕвезди во филмот.

Остави коментар

Почетна // Забава // Rihannа наскоро ќе ја гледаме во филмот „Guava Island“!
Горе