25 мај, 2020

Обожавателите открија нешто интересно.

Ние веќе ве информиравме дека Lady Gaga има две нови тетоважи, а спорна е онаа со музичките ноти. Луѓето кои ја разбираат музиката забележаа дека со различни музички клучеви овие ноти можат да се прочитаат на два различни начини. Да, едниот е G-A-G-A, а другиот е B-C-B-C, кој фановите веднаш го протолкуваа како кодирана изјава за љубов.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Теорија на заговор: Дали Lady Gaga потајно е вљубена во Bradley Cooper
Горе