14 август, 2020

Тешко е да се старее нормално во Холивуд под товарот на невозможни очекувања за убавина, а со текот на годините бевме сведоци на трансформација на убави лица, кои првата младешка свежина постепено ја напуштија додека ги затегнуваат и бричат ​​инјекциите од ботокс.

Иако малкумина еликсири на младите убиле некого, козметичките интервенции честопати заземаат зависност од огромна димензија и со тек на време, некои убавици го изгубиле својот компас.

Овие ѕвезди се најзависните од ботокс според луксузните холивудски доктори.

Courtney Cox

Cameron Diaz

Kim Kardashian West

Nicole Kidman

Naomi Watts

Khloe Kardashian

Pamela Anderson

Jessica Simpson

Kelly Ripa

Dana Delany

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Десет ѕвезди зависни од ботокс
Горе