24 јануари, 2020

Радио

Лионел Меси фатен како го „допира“ задникот на непозната девојка.

Аргентинскиот фудбалер и една од најголемите ѕвезди на Барселона, Лионел Меси, беше снимен како седи во клуб покрај непозната девојка.

Видеото само по себе не би било чудно, ако неговата непослушна рака не „заталка“ по задникот на споменатата девојка и тогаш ги почувствува и двете страни!

Со оглед на тоа што не се гледа ликот на девојката чиј задник завршил во рацете на Меси, не можеме да кажеме со сигурност дека 100 проценти не е неговата сопруга, убавата Антонела Рокуко со која има три деца.

Но, шансите се мали, зарем не?

Остави коментар

Почетна // Забава // Меси, Меси, што ќе ти фали!
Горе