24 јануари, 2020

Радио

Вчера на „Youtube“ беше досега најлудото Карпул Караоке од „The Late Late Show“ со Џејм Корден и
со Селин Дион во главната улога.

51-годишната пејачка го обиколи Лас Вегас, каде Селин во моментов 
е домаќин на серија концерти. 

Нема да ви додеваме многу, подобро е да внимавате бидејќи ова е вистинско изненадување, 
но има 5 причини зошто ќе сакате да го погледнете: 
 1. Селин ги нарекува своите асистентки  к__чки.
 2. Таа го бакна Џејмс Корден во уста!
 3. Дистрибуираше чевли на случајни минувачи од автомобилот.
 4. Ја испеа „My Heart Will Go On“ од фонтаната на хотелот „Ceasar’s Palace“.
 5. Откри колку чевли има (над 5000!).
 

Остави коментар

Почетна // Забава // Селин Дион растури кај Карпул Караоке!
Горе