4 јуни, 2020

Сако или наметка преку фустан, особено во контрастни бои, веќе е добро познат трик што ќе ве направи да изгледате послаби, но постојат и модели на фустани кои ќе ви помогнат да изгледате послаби без никакви додатоци или трикови.

-1- Фустани на преклопување.

-2- Фустани со набори околу половината.

-3- Фустани кои создаваат оптичка илузија, затоа што се шарени на средина, со темни нијанси или контрастни примероци од страните.

-4- Фустани со декорации како реси, нитни, набори.

-5- „Пошироки“ фустани кои не одат сосема покрај телото и не ги потенцираат масните наслаги.

Остави коментар

Почетна // Life Story // 5 модерни фустани во кои ќе изгледате послаби
Горе