11 август, 2020

Што ќе се случи доколку во нашето мени го додадеме ова сезонски овошје?

  • Ја продолжува младоста

Витаминот Ц, кој го има во изобилство кај праските, го стимулира производството на колаген, што и дава еластичност на кожата. Покрај тоа, овој витамин ги блокира слободните радикали, кои се главна причина за стареењето.

  • Содржи протеин
  • Помага за регенерирање на кожата
  • Помага за регенерирање на кожата
  • Содржи селен
  • Заштита од штетно УВ зрачење
  • Содржи витамин А

Остави коментар

Почетна // Life Story // 7 прекрасни својства на праската – зошто е корисна за нашата кожа
Горе