18 февруари, 2020

Радио

За потребите на последната кампања на Reebok, „Sport thе Unexpected“, во која се промовира новиот модел на патики – Classic Club C Vintage – Cardi B се најде во салон за убавина.

Додека таа ја држи главата под хаубата за коса со огромни витлери, забележува дека врвките на нејзините патики се одврзани. Наместо самата таа, врвките ги врзуваат нејзините огромни нокти, па затоа видео се вика Nails.

Остави коментар

Почетна // живот // Cardi B во новата спортска кампања на Reebok
Горе