5 август, 2020

Дали некогаш сте се подготвувале за патување и сте размислувале во кои патики да патувате, да изгледаат одлично, но и да се удобни за повеќечасовно пешачење? Култниот бренд Vans, постојано ги следи претстојните трендови, но исто така и потребите на своите клиенти, и само што воведе патики кои  секое патување ќе го претворат како да одите „по облаците“.

Прогласени се за најудобните Vans патики некогаш, ComfyCush со нови меки перничиња и пена. Секои патики имаат нова технологија за подобрување на стисокот и чувството на стабилност, дополнителна потпора на стапалата и обликувана конструкција на пена и гума, што го прави овој модел на патики најлесен и најудобен до сега.

Остави коментар

Почетна // Life Story // ComfyCush се прогласени за најудобните Vans патики
Горе