Converse X OPI Neons

25 јули, 2019
c

Ова лето е унапредено со дополнителен сјај – Converse X OPI Neon е колекција со шарена палета на старки во неонски бои. Изберете свој пар и одржете го расположението на високо ниво со V-I-Pink PassesMusic is My MusePositive Vibes Only, PUMP Up The Volume. Од вашиот шарен маникир до неонски старки – stay shining!