15 јули, 2020

Откако ефективните женски одела ја освоија модната сцена, со доаѓањето на потоплите денови, стана јасно дека наскоро на улиците ќе владее и нивната пократка верзија. Добро, ајде да бидеме искрени, многу пократка верзија.

Сепак, и покрај кратките панталони, оваа комбинација воопшто не изгледа недолично.

Освен што во ваквото одело не можете да останете незабележани, одлично е што овие панталони и сако можете да ги носите во безброј комбинации.

Без разлика дали ве очекува деловен состанок, цел ден во канцеларија или вечера во женско друштво, со овој избор нема да направите грешка.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Дали ова е новиот моден хит: Женски пролетни одела по кои „полудевме“
Горе