15 октомври, 2019

Радио

Paws Up, ранчот во Монтана, служеше како одлично место за снимање на есенската кампањата на модната куќа Miu Miu,

…Каде како главни актерки се се појавуваат моделите Hailey Biber и Adut Akech.

На фотографиите е прикажана новата колекција, а јасно е дека  подеднакво внимание е посветено на парчињата облека и аксесоари.

Остави коментар

Почетна // живот // Дива природа, ранч во Монтана и мириси од минатото: Hailey Biber во есенска кампања за брендот Miu Miu
Горе