31 мај, 2020

Долгоочекувана соработка!

За сè постои прв пат! И покрај модната долговечност на Kate Moss, супермоделот никогаш не била главно на Giorgio Armani, но тпа се снемиа со новите фотографии за италијанскиот дизајнер.

Armani ги повикаа Mert Alas и Marcus Piggott, кои веќе имаат соработувано со него за да ја фотографираат Moss, која во кампањата се појави со нова фризура – мазна рамна боб во многу светли руси нијанси.

Фотографиите се црно-бели и во бои- нагласувајќи ја темата ” Rhapsody in Blue “, како што Aarmani ја нарече, според песната на Gershwin. Сетот е минималистички, со акцент на облеката и на Moss, во согласност со дизајнерската увереност изразена претходно оваа година: “Повторно е време за елеганција”.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Kate Moss за прв пат позира за Armani и тоа со нова фризура!
Горе