4 јуни, 2020

Неодоливи романтични паричиња кои ќе ви ја разубават пролетта.

Веќе неколку пати пишувавме за тоа дека тренсетерките обожаваат проѕирни парчиња, првенствено затоа што можностите за комбинација и слоевит стил се неограничени, и затоа некако избегнуваме да ги носиме во секојдневниот живот. Иако е вистина дека не можеме да облечеме само некое проѕирно парче, комбинацијата е повеќе од едноставна, секогаш под проѕирните парчиња можете да носите обично црно боди или ако сте особено храбри чипкаст градник.

Во актуелната понуда пронајдовме одлични проѕирни парчиња, а особено се истакнуваат парчињата на луксузните брендови како што се Saint Laurent,  Prada, Christopher Kane i Simone Rocha, а извонредни креации подготвиле од high-street брендовите како што се Zarа, Mangо и Topshop.

Остави коментар

Почетна // Life Story // љубов и секс // 20 прекрасни проѕирни парчиња за романтична пролет
Горе