15 јули, 2020

Привлечноста е многу индивидуална работа, но постојат одредени „точки“ на женското тело кои веднаш предизвикуваат интерес кај машкиот пол.

Анкета спроведена на пет илјади мажи во која испитаниците мораа да одговорат на прашањето „Што прво забележувате кај жена која ве привлекува физички“ донесе интересни резултати.

Иако мислевме дека градите и задникот сигурно ќе бидат на прво место, одговорите сѐ уште беа малку поимагинативни, а според тоа и симпатични.

Така, на прво место се очите, односно погледот, а на на второ место насмевката.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Докажано: Ова се првите две работи кои мажите ги забележуваат кај жените
Горе