29 јануари, 2020

Радио

„Еве што би направил поинаку кога би можел…“

Очигледно, јас не сум експерт за врски. Дали би направил нешто поинаку? Откако ја изгубив жената која ја обожавав, по 11 години брак, ова се моите совети за сите мажи … Еве што би направил поинаку кога би можел! “

1. Секогаш грижете се за својата сопруга.

2. Работете на тоа да се сакате себеси

3. Заљубете се во својата жена одново и одново.

4. Фокусирај се на најдоброто од неа

5. Не се менувајте

6. Не е нејзина работа да ве направи среќен – тоа мора да го направите самите

7. Никогаш не и викајте на својата сопруга. Дури и ако сте лути поради нешто што направила. Сепак, таа лутина е само ваша и на никој друг.

8. Само останете со неа: во добро и зло.

9. Немојте да бидете постојано сериозен и тежок човек.

10. Посветувајте и внимание секој ден

11. Не биди идиот!

12. Оставете и место за одмор

13. Биди ранливи пред неа. Таа е вашата жена!

Остави коментар

Почетна // живот // Откако ја изгубив жената која ја обожавав… Brad Pitt сподели корисни совети како да ја зачувате својата сопруга!
Горе