28 мај, 2020

Овие сандали владеја на модната сцена кон крајот од минатиот век, а сега после речиси 20 години повторно ја освојуваат модната сцена.

Познато е дека модата се врти во круг, а трендовите се враќаат и побрзо отколку што очекуваме. Ова лето, на модната сцена се врати стилот од 90-тите. Станува збор за сандалите со квадратна форма.

Вакви сандали носеа сите познати дами во тие години.

Ретро силуетата се враќа во подобро светло отколку кога се појави, па имаме сандали со ремени, мокасини и папучи. Овој модел секој стил ќе го направи поинтересен.

Инвестирајте оваа сезона, токму  овој модел и ќе можете да го носите со скоро сè.

Овој модел ги подели жените, додека некои се полудеа за нив, на други воопшто не им се допаѓаат.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Модните експерти велат дека се вистински хит оваа сезона: Враќање на сандалите од 90-тите!
Горе