18 јануари, 2020

Радио

Во случаен моден дуел помеѓу Џулија Робертс (51) и Дру Баримор (44), победи „Pretty Woman “.

Оскаровката, шарениот Valentino фустан го носеше уште во декември, кога беше пофалена за нејзиниот избор, а истата креација неодамна ја облече Дру, на која модните критичари и препорачаа дека ваквиот модел не е најдобар избор за неа.

Остави коментар

Почетна // живот // На која подобро ѝ стои? Џулија Робертс и Дру Баримор во ист Valentino фустан
Горе