16 октомври, 2019

Радио

Немате никаква идеја за фризура? Испробајте некои од овие тренди и интересни фризури со марама.

Марамата е навистина мултифункционално парче. Можете да ја носите на онолку начини колку што сакате! Без разлика дали ќе ја носите на класичен начин околу вратот, ќе ја врзете околу рака, ташна или дури и на глужд, секогаш секоја модна комбинација ја подигнува на повисоко ниво. Дали некогаш сте се обиделе марамата да ја вклопите во фризура? Секако дека постои таква можност, а ние издвоивме неколку идеи кои многу ни се допаднаа.

Остави коментар

Почетна // живот // Овие фризури со марами едноставно не маѓепсаа
Горе