28 февруари, 2020

Радио

Нова колекција накит на Louis Vuitton

 Ѕвездата од „Game Of Thrones“ Sophie Turner ја продолжи соработката со францускиот бренд Louis Vuitton. Во овој момент актерката се појавува во рекламната кампања за новата колекција на накит „Blossom“ чиј дизајнер e Francesca Amfitheatrof.

На сликите на Craig McDean, освен Sophie Turner, меѓу другите се појавиja и India Moore и Chloe Moretz. Дизајниранa од Marie-Amélie Sauvé, кампањата ја отелотворува суштината на брендот за накит Blossom како симбол на женската независност и одраз на женственоста.

Остави коментар

Почетна // живот // Софи Тарнер е новото лице Louis Vuitton
Горе