5 август, 2020

Дали сакате да гледате манекенки кои паѓаат на модните писти? Ова е за вас!

Никогаш нема да ја разбереме човечката опсесија со гледање на видеа во кои некој паѓа. А сепак, ако го напишете зборот “fail” на пребарувачот Google, ќе добиете околу 365.000.000 резултати од кратки (или подолги) филмови во кои некој некаде и несреќно – паѓа.

Нема ништо лошо во тоа. Барем ние оптимистите така размислуваме во врска со ова. Во постојана потрага по смеа, добро расположение и real-life комедија, сите ние сакаме да гледаме некој во неволја (но секако со среќен крај).

Затоа, ние ви подготвивме точно 90 секунди од најдобрите падови на catwalks кои и ние моравме да ги погледнеме до крај.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Суперпадови
Горе