16 октомври, 2019

Радио

Покрај производите за самопотемнување, во последно време, сè повеќе се популарни маслата кои на кожата и даваат неодолив бронзен сјај за само неколку секунди, но бидете внимателни затоа што овие производи обично не се суптилни, туку на кожата и даваат навистина очигледен сјај, кој може да изгледа одлично, но можеби не е најдобрата опција ако имате важен деловен состанок. Исто така, не мора да се грижите дека овие масла ќе ви остават траги на облека, бидејќи тие се формулирани да се апсорбираат во кожата, наспроти класичните производи за самопотемнување кои остануваат само на површината на кожата, а ние во продолжение ви ги претставуваме 10те најдобри масла за бронзен сјај на кожата од актуелната понуда на нашите омилени брендови за убавина, како што се Huda Beauty, Anastasia Beverly Hills и Morrocanoil.

Остави коментар

Почетна // живот // 10 одлични малса за бронзен сјај на кожата
Горе