1 јуни, 2020

Совршените веѓи повеќе не се не се невозможна мисија.

Сите ние добро знаеме дека веѓите го дефинираат изгледот на целото лице, а веќе неколку години, акцентот е ставен на “природни”, полни веѓи кои навистина изгледаат одлично, но што е со сите оние кои немаат природно дебели веѓи? Не грижете се, решението е многу едноставно, а тајната е во генијалните гелови што на веѓите ќе им дадат соодветна грижа и нега и ќе ги зацврстат со четките и моливите кои нежно ќе ги пополнат без да изгледате како да сте ги исцртале веѓите со маркер.

Истраживме кои се најпопуларните производи за нега и обликување на веѓите, а во продолжение ќе ви ги претставиме првите 15 од најпознатите светски дизајнери.

Остави коментар

Почетна // Life Story // 15 најдобри производи за обликување на веѓи
Горе