25 фантастични фризури кои можете да ги направите сами!

2 мај, 2019
Capture

Мора да ви се случило да сакате нова фризура, но да немате време да поминете со часови во фризерски салон. Па, и на тоа му дојде крајот – во видеото подолу погледнете дваесет и пет фантастични фризури кои можете да ги направите сами.