5 август, 2020

Ги има уште, но Ријана е нашата GIRL POWER муза број еден. Еве што има таа да каже за женската страна.

1. „Во моментот кога ќе научите да се сакате себеси, повеќе нема да сакате да бидете некој друг“.

2. „Потешко е да бидете ранливи, отколку да бидете силни”.

3. “Никогаш нема да бидеш за сите доволно добра, но секогаш некому ќе му бидеш најдобра”.

4. „Животот е краток, не трошете го во тага, биди оној кој си, биди среќна, биди слободна. Биди тоа што сакаш!“

5. „Биди девојка со мозок, кучка со став, дама со достоинство“.https://www.instagram.com/p/Brf2NWYhhyT/?utm_source=ig_embed

Остави коментар

Почетна // Life Story // 5 легендарни изјави на Ријана кои секоја девојка треба да ги запамети!
Горе