17 септември, 2019

Радио

Lime Crime дизајнираше молив за цртање на вештачки пеги како дел од својата летна колекција Sunkissed.

Пегите, благодарение на познатите жени кои ги имаат, а тоа се  Меган Маркл, Кајли и Кендал Џенер, се неверојатно популарни кај помладита популација, па затоа многу девојки ги цртаат и се дел од нивниот летен изглед.

Остави коментар

Почетна // живот // Дали сакате пеги? Најновиот летен тредн инспириран од Меган Маркл
Горе