4 јуни, 2020

Zendaya Coleman стана новата амбасадорка на Lancôme и и се приклучи на листата на познатите имиња кои стојат зад овој бренд.

Меѓу останатите, тука се и Julia Roberts, Penelope Cruz, Kate Winslet.

„Голема чест ми е да се претставувам една ваква куќа и да станам дел од неверојатниот тим на легендарните жени“, изјави актерката, која во голема мера ја поддржа Fransoa Leman, претседателката на Lancôme International.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Им се придрружи на Julia Roberts и Penelope Cruz: Zendaya Coleman, новата муза на Lancômе
Горе