11 август, 2020

Ги одбравме најдобрите Instagram профили со идеи за маникир за оние кои се уморни од еднобојните лакови. Авторите на овие профили создаваат вистински уметнични дела, но без фанатизам: сложениот дизајн овде е комбиниран со едноставни форми.

@paintboxnails

@aliciatnails

View this post on Instagram

Multi color matte

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

@anna.nails.berlin

@nailsbymei

@oliveandjune

Остави коментар

Почетна // Life Story // Instagram профили со тренди идеи за маникир
Горе