Интересна кампања на Michael Kors: Мирисајте како Gigi Hadid

31 јули, 2019
mk

Gigi Hadid, која е заштитно лице на новиот парфем на Michael Kors, Wonderlust, присуствуваше на неговата промоција што се одржа во Њујорк во продавницата на модната куќа лоцирана во центарот Рокфелер.

За таа цел, беше направен остров, Fantasy Island, каде што можеше да се купи парфемот и да се фотографира интересниот амбиент.