24 јуни, 2019

Радио

Дали баш сите во ова семејство сакаат да изгледаат како Ким?

Дали можете да ја замислите Крис Џенер без препознатливата кратка фризура?

Иако ви е тешко да претпоставите како изгледа сега, ви откриваме дека познатата мајка Кардашијан одлучи да ја продолжи косата и да ја ископира фризурата на нејзината најпозната ќерка.

Со т.н. „завеса“ шишки и коса врзана во пунџа Крис и Ким изгледаат како близначки.

Остави коментар

Почетна // живот // Крис Џенер ја промени фризурата и во целост ја ископира Ким Кардашијан
Горе