16 октомври, 2019

Радио

Да, црвениот кармин е вечна класика со кој не можете да направите грешка во свечените прилики, а на секоја комбинација на облека и дава доза на луксуз и гламур, но оваа сезона забележавме дека голем број познати дами класичната црвена ја заменуваат со розеви нијанси.

Розевите нијанси се совршен избор за пролетните денови, а нежните нијанси ќе функционираат совршено во текот на целиот ден, додека со побогата розева со примеси на виолетова, црвена или кафеава не можете да направите грешка во вечерните пригоди.

За вас ги издвоивме 15 те најубави розеви кармини со кои целосно ќе ја заборавите црвената класика.

Остави коментар

Почетна // живот // Покрај овие нијанси црвениот кармин оди во заборав
Горе