20 септември, 2019

Радио

Оскаровката Шарлиз Терон припаѓа на групата жени кои обожаваат да ги менуваат фризурите, па затоа неодамна русата коса по која е препознатлива, ја исфарба во темна боја.

Токму кога нејзините обожаватели се навикнаа на оваа промена што перфектно и прилегаше, таа смисли ново изненадување.

Најбрзата промена во фризурата без драстични мерки се постигнува со “преуредување” на шишките, а со овој трик го искористи и 43-годишната актерка.

Фризерот на познатата актерка откри дека пример за нејзината најновата фризура е познатиот супермодел Линда Евангелиста.

Остави коментар

Почетна // живот // Шарлиз Терон: Убавицата со само еден потег го промени имиџот
Горе