1 јуни, 2020

Jessica Alba, со стручниот тим на соработници на нејзиниот бренд Honest Beauty, ги редизајнираше течните кармини.

Од нив се отфрлени вештачките состојки, а збогатени се со хијалуронска киселина и природни масла.

И понатаму се сушат брзо, само што сега не ги сушат усните, на кои остануваат со часови. Актерката исто така ги користи и како руменило.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Течни кармини со потписот на Jessica Alba: Нови бои и природни масла за совршени усни
Горе