16 декември, 2019

Радио

Кога ќе започне летниот одмор, на сите нас омилена активност ни е лежењето на плажа, веднаш покрај водата. Слушалките во уши, книгата во раце и денот е совршен, но сепак, тоа што е лето не значи дека е време целосно да заборавиме на тренингот. И за време на одморот постојат различни интересни начини кои ќе ви помогнат да останете во одлична форма и да ја доведете вашата линија до совршенство.

Одморот ви дава можност да се одморите од салата и од затворениот простор и да вежбате на отворено, во близина на водата. Покрај пливањето, што е одличен тренинг и ја активира секоја мускулна група на нашето тело, можете да изведувате и многу други вежби, што доколку ги правите во вода само ќе ја зголемат ефикасноста, ќе согорите повеќе калории и ќе го обликувате вашето тело до совршенство.

Инспирацијата за тренинг во море пронајдете ја тука!

Остави коментар

Почетна // живот // Вежби за во вода кои ефикасно согоруваат калории: Доведете го вашето тело до совршенство!
Горе