24 јули, 2019

Радио

Народната медицина и тоа како функционира, барем кога станува збор за превентивност.

Ова можеби ви делува смешно, но треба да знаете дека терапијата со лук се практикува со векови и дава одлични резултати.

Многу од нас имаат проблеми со несоницата, а знаеме дека добриот сон е важен за здравјето, како физичкото така и менталното.

Нема потреба да пиете апчиња за спиење кога има природно решение – лук.

Поточно, само едно чешне лук под перницата може да ви помогне да:

  • спиете подобро и да ги опуштете сите мускули поради високата концентрација на цинк
  • секојдневно да го почнувате денот со многу повеќе енергија и виталност
  • избегнете било каква форма на настинка, грип, кашлање.

Пробајте, ништо не ве чини, а може да ви помогне.

Остави коментар

Почетна // живот // Чудно, но функционира: Навечер ставете лук под перницата и ќе ви се случи позитивна промена
Горе