16 октомври, 2019

Радио

Откривме ефективен тренинг, што ви овозможува ефикасно губење на 300 калории на ден! А еве и како:

7 различни вежби кои се прават 45 секунди со пауза од 15 секунди, а се повторуваат во две серии.

Тие го сочинуваат тренингот што се фокусира на затегнување на целото тело додека истовремено го забрзуваат согорувањето на калории!

Деталниот тренинг можете да го видите тука:

Остави коментар

Почетна // живот // Тренинг за слабеење: Изгубете 300 калории за 15 мин!
Горе