Сопственик на ЛаФерари возел 372 km на час и снимал сè со својот мобилен телефон

1 мај, 2020
Naslovna

Во најмала рака не одобруваме такво возење. Можеме да видиме зошто се наоѓаат автомобили како Лаферари, но има услови во кои може да се вози, а некои автопат и мобилен телефон секако не се вклопуваат во такви услови. Очигледно, ликот ужива во намален број на автомобили на патиштата, како резултат на карантинските мерки ширум светот. Ова се претпоставува дека е германски Autobahn, иако не можеме да знаеме со сигурност.

Мобилниот телефон во една рака, друга рака на воланот, дури и да беше најмалата трнлива ситуација на патот со оваа брзина, знаеме како би завршил ликот. LaFerrari е произведен во 499 единици и е крајно во она што Ferrari може и што претставува. Вреди само околу милион долари,евра, без оглед, ги немаме тие пари.