Анастасија покажа како поминува време со малиот Жељко, ги омекна своите следачи со ново видео!

10 октомври, 2020
анастасија

Имено, таа ги омекна своите следбеници со ново соопштение. Анастасија го сними малиот Жељко како спие, како го држи во раце и му пее песна.

Сите забележаа како тој цело време и го држеше прстот.

Видеото може даа го погледнете ТУКА!