Андрија Милошевиќ ги исмеа ЈОВАН И ЖЕЉКО ЈОКСИМОВИЌ?! (ФОТО)

1 октомври, 2020
and

Актерот Андрија Милошевиќ неодамна уживаше во друштво на брачната двојка Јоксимовиќ. Имено, актерот беше на вечера со Јован и Жељко Јоксимовиќ, а како што Милошевиќ е добро познат по шегите, не изостанаа ниту двајцата.

Инаку, Андрија цитираше дел од цртаниот филм „Добра ноќ деца“ во еден дел од стрипот. Интересно е и тоа што тој не го обележа Жељко на фотографијата, туку само Јован. Но, тој набргу ја избришал фотографијата од својот ѕид на популарната социјална мрежа, но потоа ја закачил само на „приказната“. Останува мистерија зошто го сторил ова.

На 20 јануари 2012 година, славната двојка тајно го кажа судбинското „да“ на Малдивите, волшебниот остров каде го поминаа првиот одмор заедно. Само неколку дена подоцна, поточно, на 2 февруари, тие формализираа граѓански брак склучен на Малдивите, кој се покажа како неважечки, а потоа се заколнаа на Бога на вечна љубоведен кон друг на 14 септември 2014 година во црквата Александар Невски во Белград. на Доркол.