Богдана Ражнатовиќ е одлична мајка: Сè за насмевката на нејзиниот син Жељко! (видео)

15 септември, 2020
Boxing match between Veljko Raznatovic and Denys Kozakov in the parking lot of the Admiral Atrium Slot Club.Boks mec izmedju Veljka Raznatovica i Denysa Kozakova na parkingu Slot kluba Admiral Atrijum

Мама Богдана Ражнатовиќ во последните три месеци целото внимание го насочи кон нејзиниот син Жељко и сопругот Вељко. Бидејќи Вељко често отсуствува поради напорниот тренинг, Богдана е посветена на грижата за симпатичниот Жељко. Иако има бесконечна помош и од нејзиното и од семејството на Вељко, поголемиот дел од времето го насочува кон нејзиниот син.

Неговите потреби за неа сега се приоритет, а таа посветува особено внимание на неговата насмевка. Се обидува да го забавува секој ден, а овој пат успеа со бакнежи.

Вељко Ражнатовиќ на својот „Инстаграм“ профил објави симпатично видео од неговата сопруга и синот, на кое се гледа широката насмевка на Жељко, предизвикана од еден куп бакнежи, кои ги добива од неговата мајка.

– Моите две најголеми љубови на овој свет – напиша Вељко.