Децата ги воспитувала со помош на духовник, а вакви планови има за внукот Жељко!

22 септември, 2020
818681_ccc_ls


Како што вели, нејзината работа не е да го воспитува Жељко, туку да го расипува, а тешката работа во воспитувањето деца, како самохрана мајка, ја поминала со помош на нејзината сестра Лидија, но и духовник. „Сите сме склони кон грешки, и секој нормален родител се обидува да ги надмине тие грешки …

View this post on Instagram

Samo vas radosno ljubim!😘😘😘

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Сето тоа е живот, некои грешки лесно ги надминувате, на некои се сопнувате … Повторно велам, сето тоа е за паметен човек секогаш ќе научам лекција или две од некои грешки, но моите деца направија грешки, како и децата на нивна возраст, така што овие не се грешки што се непоправливи! Овие се тинејџерски грешки и нормално е да растеш толерантно, но проблемот е ако некому му укажете на грешка што може да го чини многу повеќе од некои бенигни предупредувања, тогаш има проблем ако продолжите да го повторувате истото, и никогаш да не излезете од калта, тоа е проблемот, но затоа има луѓе кои се образовани и кои советуваат … Работи во светот многу години и не е срамота! Постојат психолози, има и духовници, кои можеби ќе можат да го решат овој психолошки проблем. Фала му на Бога, имам семеен духовник, а тоа е сосема нормално, да се посоветувате со некого. Никој не е роден најпаметно да знае сè “, рече Светлана.

View this post on Instagram

Ljubi ga majka…..❤️ @veljkoraznatovic

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on


Цеца додаде дека сакале или не, ние секогаш носиме некаков модел на однесување и воспитување од куќата, дека постојано си велела дека никогаш нема да биде премногу строга кон своите деца како што биле нејзините родители.

View this post on Instagram

Samo vas radosno ljubim!😘😘😘

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on