Деколтето на Јелена Карлеуша доминантно на роденденската забава на Наташа Беквалац

26 септември, 2020
Jelena-Karleusa


Наташа Беквалац наполни 40 години, а како што и самата неодамна изјави, воопшто не се плаши од возраста, туку се обидува да го помине животот во радост. По повод нејзиниот јубилеен роденден, таа организираше прослава на нејзиниот имот во Ченаи, на која присуствуваа бројни колеги и пријатели, меѓу кои и Јелена Карлеуша.


ЈК го почитуваше дрес кодот, и дојде во бел долг фустан, кој едвај ги покриваше нејзините гради, и во секој момент се чинеше дека нешто ќе „ѕирне“.