ДЕНЕСКА ТОЈ ВЛЕГУВА ВО ЗАДРУГА! Ова ќе биде ШОК за СИТЕ, а најмногу за КРИСТИЈАН!

16 септември, 2020
задруга

Ќе биде интересно!

Пејачот и реалити ѕвезда Бора Сантана гостуваше во емисијата „Амиџи шоу“, кога откри дека денес се приклучува на „Задруга 4“!

Сантана објави кавер за песната „Дизел“, која првично ја изведуваат Газда Паја и Марлон Брутал, а публиката реагираше повеќе од добро.

– Филип Џукиќ, Мима и јас ја вежбавме оваа песна во Задруга. Шефот Паја ни даде дозвола, се изненадив кога излегов – рече Бора и потоа најави дека ќе влезе во познатиот имот во Шимановци за да ја води емисијата „Радио Амнезија“, што ја дизајнираше.

– Се приклучувам на Задруга, за првпат ја водам Амнезија. Членовите на задругата немаат идеја за што станува збор. „Радио Амнезија“ започнува утре – рече Бора.

Веруваме дека Кристијан Голубовиќ нема да биде многу среќен поради ова, со оглед на тоа што тој заедно со Мики Џуришиќ започнаа да ја водат споменатата емисија.